BACK ON TRACK

DAGENS CRUSH #1

pels

Jeg kan ikke få den her pels ud af mine tanker…… Farven, længden, ”mønsteret” på pelsen. Den er virkelig bare det smukkeste jeg længe har set. Har nok klikket ind på siden for at kigge på den hver dag den sidste uge. Gad vide om jeg virkelig skulle gøre det? Kan være jeg får et øjeblik, hvor jeg gør det, bare fordi jeg synes, at den skal være min. Som med mine Toga Pulla støvler.. De blev bestilt, da jeg lige havde 5 minutter på en bænk, da jeg skulle vente på toget efter arbejde…. Gennemtænkt, det var det! Se hvor glad jeg er blevet for dem!

Hvis i synes den er lige så smuk, så kan i finde den HER hos Boozt.com 🙂

Sidder lige nu i sofaen med, ærligt talt, snot rendende ned af kinderne. Haha. Ej, det var ulækkert – men det gør jeg. For nu er man jo sluppet nogenlunde af med influenzaen, så skal man da selvfølgelig lige have en kæmpe forkølelse! Skal tilbage på arbejde i morgen, og det glæder jeg mig forfærdeligt meget til!

God aften til jer!

/Simone

 

1

  • Jeg er helt vild med farven, skal helt sikkert have skaffet mig en pels i den farve, men måske lidt kortere. Jeg håber du får det bedre, det er så nederen at være forkølet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK ON TRACK