TOGA PULLA

BACK ON TRACK

outfit1outfit2 Jakke – H&M Trend // Taske – H&M // ”Læder”-bukser – H&M // Støvler – Toga Pulla

God formiddag, bloggen! 🙂
Efter næsten en uge på langs med influenza, har jeg det efterhånden en lille smule bedre. Nu er der ”kun” hoste og ondt i halsen tilbage. Ingen feber; så det går i den rigtige retning! Har seriøst ikke haft så ondt i halsen siden jeg som 8-9årig fik fjernet mine mandler. Haha. Shit, hvor gør det altså bare ondt! Smertestillende har ikke haft kunne tage det – og var også lige en tur på lægevagten for at få tjekket, om jeg havde halsbetændelse; men det havde jeg heldigvis ikke!

Har haft helt vildt meget lyst til at blogge her på det sidste, så jeg tænkte, at jeg efter en god måneds pause må i gang igen.

Kan slet ikke fatte, at vi allerede er i November måned. Det er helt vildt. Lige om lidt er det December; så er det jul – og så skriver vi år 2016. Kan ikke følge med! Og kan slet ikke følge med i, at det er så koldt og mørkt udenfor. Forfærdeligt! Mit outfit i dag afspejler det vidst også ret godt. Mørkt og gråt. Haha.

Min uge står ikke på så meget andet end forhåbentlig at blive helt rask og så starte på arbejde igen.

Håber i får en dejlig mandag!

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOGA PULLA