TIRSDAG I ORANGE

H2O-SPORTSWEAR – NEW ICON SANDAL

FullSizeRender(5) IMG_2883IMG_4356En af mine yndlings-accessories har gennem foråret og sommeren været mine badesandaler fra H2O. Jeg har simpelthen erhvervet mig alle farverne og har ikke gået i andet hele sommeren! Synes de er mega fine – og folk har da også givet mig lidt kommentar med på vejen om, at jeg er lidt skør med at skulle eje dem i alle farver – men sådan er jeg, når der er noget jeg bliver glad for… Haha 😉
Hvis i også vil eje dem (nu er det godt nok ikke sæson lige pt) – men så kan i finde dem på H2O’s egen hjemmeside HER

Det startede med at jeg fik øjnene op for H2O’s samarbejde med den danske designer Stine Goya, hvor hun lavede nogle designede badesandaler med gulddetaljer. Dem købte jeg, og jeg sled dem fuldstændig op.. De er nærmest ikke guld mere!

FullSizeRender(6)H2O kontaktede mig faktisk fordi de var vilde med, hvordan jeg stylede deres sandaler – og siden da har jeg haft et samarbejde med dem, hvilket jeg er rigtig glad for! Har opdaget hvor lækkert deres fritidstøj og jakker er; bla. de hvide bukser på billedet nedenfor er jeg sindssygt glad for! De er faktisk en del af et sæt – og jeg elsker at hoppe i dem, når jeg skal slappe af.

FullSizeRender(3)

Faktisk kommer de med en ny badesandal inden længe, som også er virkelig fashionable, og som jeg glæder mig rigtig meget til at modtage og style. I kan se den nye sandal her nedenfor: Og jeg skal nok meddele, når den findes i butikkerne, så i kan få fat i den!

Sandaler1

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAG I ORANGE